Mohammeds braxenrecept

Blanda vitlök, gul lök, curry, paprikapulver, salt, svartpeppar, torkatd lime som steks i olja. Fyll fisken med blandningen. 180 grader 40 min. Ät gärna fisken kall.
Blanda vitlök, gul lök, curry, paprikapulver, salt, svartpeppar, torkatd lime som steks i olja.
Fyll fisken med blandningen.
180 grader 40 min.
Ät gärna fisken kall.

20160525 Fisk 050

Annonser
Mohammeds braxenrecept

En reaktion på ”Mohammeds braxenrecept

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s